Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Welke leeftijd moeten de deelnemers zijn?

Onze activiteiten zijn tenzij anders gecommuniceerd voor personen met een zwemdiploma, voor boven de 12 jaar en zonder blessures.

Moeten kinderen een zwemvest dragen?

Kinderen tot 12 jaar dragen een zwemvest  die je gratis mag lenen. Ook wanneer kinderen bij hun ouders in de kano of op de S.U.P. zitten moeten ze een zwemvest aan.

Kan ik met de auto komen en parkeren?

Ja, je kunt met de auto komen. Wij hebben maar 2 parkeerplekken bij ons schip. We raden je aan om op de fiets te komen. Om het fietsen te stimuleren krijg je een korting van €1,- per persoon! Fietsen kan je parkeren in de tuin bij ons schip.

Hoelaat moet ik aanwezig zijn?

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, bij voorkeur een kwartier van te voren.

Hoe kan ik betalen?

Heb je een afspraak voor een workshop/les of verhuur dan betaal je contant & gepast voorafgaand aan de activiteit, of je krijgt van ons een Tikkie.

Wanneer gaat de les niet door?

Bij aanmelding gaat de les door, tenzij je van ons bericht op je mobiele nummer krijgt dat de les geannuleerd wordt vanwege het weer. Deze les hoef je natuurlijk niet te betalen.
In bijzondere gevallen wordt er ter plekke besloten dat de activiteit niet door kan gaan vanwege plotseling omslaan van het weer. We plannen dan een nieuw moment in.

Wat doe ik aan tijdens het suppen?

Doe sportkleding aan geschikt voor het weer, laagjes zijn altijd goed. Je voeten en onderbenen gaan sowieso nat worden. We suppen daarom meestal op blote voeten. Als je liever neopreen schoentjes of sokken aan hebt, mag je die ook aan doen. En bij mooi weer is zwemkleding genoeg.

Wat neem ik verder mee?

Neem een extra setje kleren mee voor het geval je in het water valt. Neem ook een handdoek, slippers en flesje water mee. Laat kostbaarheden thuis! Anders is het in onze tuin (op eigen risico) ook veilig.

Kan ik mijn zonnebril meenemen op het water?

We raden je af om een dure (zonne)bril zonder touwtje mee het water op te nemen. Heb je last van fel licht, gebruik bij voorkeur een pet.

Wat doe ik met mijn telefoon?

Je telefoon kun je meenemen als je een drijvend, waterdicht telefoonhoesje hebt. Wij hebben een tonnetje beschikbaar waar je je telefoon in kan doen, die het water op kan.

Moet ik eten voor de SUP activiteit?

Zorg dat je genoeg gegeten en gedronken hebt voordat je het water op gaat om een lage bloedsuikerspiegel te voorkomen van de inspanning.

Is er een douche en omkleedruimte?

Ja, een warme douche is bijna af. Een afgesloten omkleedplek is ook in september 2020 af.