SUP tours & feestjes

SUP tours & feestjes

Eemsuppen biedt verschillende SUP tours en feestjes aan; of je nu een vroege vogel bent, op zoek bent naar een stevige work-out, SUPyoga, SUPconcert of een plastic SUPtour.

Wij hebben veel bedrijven die een keer komen SUPpen en kanoën. Bedrijven huren bij ons SUPboards of nemen een instructeur mee het water op voor een Tour of een SUPles. We werken veel samen met Roer. Roer is een leuke borrel/ eet plek vlakbij onze SUPschool.

Kinderfeestje zijn altijd leuk op het water! Kinderfeestjes op de SUP kunnen gegeven worden vanaf 12 jaar op de rivier de Eem.

Suplessen in Amersfoort - Soest - Leusden

Bekijk de verschillende SUP activiteiten

dauwSUP
Dauw suppen in Amersfoort

  De dauwSUP tour
  Bij het krieken van de dag als de zon net haar eerste stralen giet over de Eem, neem ik jullie groep mee voor een unieke dauw-ervaring. In de stilte van de morgen SUPpen we over de Eem, horen we het geluid van de watervogels en luisteren we samen naar de stilte over het water. Er kunnen maximaal acht personen mee.

  pushSUP
  Sup work-out op supboard Amersfoort

   De pushSUP work-out
   Een 60 minuten work-out op de SUP. Terwijl je over het water gaat, verstevig je je hele lichaam door de oefeningen die we al SUPpend doen. Een sportieve, unieke ervaring met een mooi resultaat voor je hele lijf.

   Eem-supsoep
   Eemsup soep

    De Eem-SUPsoep
    SUPpen kan sportief, het kan rustig genietend maar het kan ook actief. Met z’n allen willen we toch dat de Eem schoner wordt. Met een groepje ga je vanaf je SUP aan de slag om alles wat plastic is te verzamelen en aan wal te brengen. Ik zorg ervoor dat het plastic bij de vuilstort komt.

    YogaSup-les
    Yoga sup lessen Amersfoort Soest Leusden

     De Yoga-Sup les
     Je zou misschien denken dat je behendig moet zijn. Maar het leuke van deze les is dat iedereen mee kan doen! Eerst krijg je instructie op de kant voor techniek en veiligheid op het supboard. Je doet een kleine warming-up en dan gaan jullie het water op. De oefeningen die worden aangeboden in deze yoga les zijn dus allemaal op het supboard maar vinden plaats op de knieën, handen, op de billen en variaties daarvan. Je komt zeker weten relaxt terug! Zin om een keer mee te doen?

     SUP activiteiten onder leiding van Hester

     Sinds 2019 woon ik met mijn gezin op woonschip “Zwerver” op rivier de  Eem. Het voormalige vrachtschip ligt aan de rand van Amersfoort op een prachtige plek in de Eemvallei.

     Deze woonplek geeft mij nieuwe sportieve mogelijkheden in combinatie met de prachtige natuur. Want wat is er mooier om vanaf het water een roofvogel te zien of een kiekendief, broedend in het riet.

     Door mijn werk als sportlerares op een middelbare school ben ik gewend om met groepen mensen om te gaan en ze enthousiast te krijgen voor bewegen.

     Hoe leuk is het om dat sportief te doen op het water en in de natuur!!

     Ik ben officieel SUP instructeur doordat ik de cursus van de watersportbond succesvol heb afgerond.

     Ik ben officieel SUP instructeur doordat ik de cursus van de watersportbond succesvol heb afgerond.

     Watersport verbond instructeur
     s.u.p.amersfoort-hoogland-Hester-Kniep

     Tarieven SUP activiteiten

     € 26,-
     /per persoon
     Duur: 1,5 uur
     minimaal 4 aanmeldingen
     Reserveren
     € 26,-
     /per persoon
     Duur: 1,5 uur
     minimaal 4 aanmeldingen. inclusief een warm drankje.
     Reserveren
     € 20,-
     /per persoon
     Duur: 1 uur
     minimaal 5 aanmeldingen
     Reserveren
     € 22,50
     /per persoon
     Duur: 75 minuten
     minimaal 5 aanmeldingen
     inclusief warme thee
     Reserveren

     De tarieven zijn altijd inclusief S.U.P-board, peddel, leash en eventueel een tonnetje om wat eten, drinken en telefoon het water op te nemen.
     Met eigen materiaal krijg je altijd €5 ,- korting.

     Wat anderen zeggen over Eemsuppen

     Hele leuke avond gehad. Goede uitleg voor wie voor het eerst op een sup het water op ging. Naderhand even opgewarmd met thee bij de vuurkorf. Heel gezellig, voor herhaling vatbaar!

     Linde van Kalsbeek

     Ik ben nu een aantal keren bij Eemsuppen geweest en wat een geweldige plek! De eerste paar keer ben ik zelf gegaan zonder een les te volgen en vorige week heb ik voor het eerst les gehad. Hester is super professioneel en weet waar ze het over heeft. Ik kan het zeker aanraden om een paar lessen bij haar te volgen zodat je net wat zekerder het water op gaat.

     Annemarlijn Hauserer

     Door de zeer goede uitleg van Hester mijn eerste suples mogen ervaren. Door haar warme en enthousiaste ontvangst voel je nog meer dan welkom. Echt een aanrader om bij haar te gaan suppen. Ook voor het huren van een supplank is dit de mooiste plek om te gaan starten

     Trijntje van der Heide