SUP lessen

SUPlessen in Amersfoort

Wil je het suppen echt goed onder de knie krijgen? Dan is het verstandig om SUP lessen te nemen. Dit kan via prive SUP lessen of in een groep SUP les. De SUP instructeur neemt je mee in de wereld van het suppen. We starten op de kant met wat basisuitleg maar gaan uiteraard zo snel mogelijk heerlijk het water op. In de les van 60 minuten behandelen evenwicht en balans. En doen we hierin ook wat oefeningen. Verder gaan we bezig met het optimaliseren van de peddelslag. Daarnaast leren we een boogslag en gaan we leren om in verschillende tempo’s te peddelen.

Ben je geïnteresseerd? Geef je op!

suppen-in-amersfoort-aan-de-eem

Welke S.U.P. lessen bieden wij aan?

Sup beginners lessen volgen?
Geef je op voor dinsdagavond 20-21 uur of Vrijdagochtend van 11-12 uur
SUP-tiel prive lessen
suplessen prive lessen in amersfoort

Een op een privéles suppen

  SUP-groep lessen
  SUB lessen SUBgroep

  Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers in een uur groepsles suppen

   Hoe gaat het in zijn werk?

   Op de kant leren we omgaan met de veiligheidsregels en we doen een passende warming-up. En … we maken kort droog kennis met de techniek van het S.U.Ppen.

   Op het water gaan we zittend en knielend op de SUP behendigheids- en stabiliteitsoefeningen doen. We doen ook staande oefeningen op het board en uiteraard gaan we de peddeltechniek oefenen.

   We ronden de les af met een fotomomentje en korte evaluatie.

   We richten de lessen zo in dat je op het water ten volle kunt genieten terwijl je tegelijkertijd kleine opdrachten doet. Daarmee neemt je behendigheid en stabiliteit toe. Ook als je al eens eerder op een board hebt gestaan, is het toch raadzaam om een S.U.P-les te nemen.

   Professionele begeleiding door Hester

   Sinds 2019 woon ik met mijn gezin op woonschip “Zwerver” op rivier de  Eem. Het voormalige vrachtschip ligt aan de rand van Amersfoort op een prachtige plek in de Eemvallei.

   Deze woonplek geeft mij nieuwe sportieve mogelijkheden in combinatie met de prachtige natuur. Want wat is er mooier om vanaf het water een roofvogel te zien of een kiekendief, broedend in het riet.

   Door mijn werk als sportlerares op een middelbare school ben ik gewend om met groepen mensen om te gaan en ze enthousiast te krijgen voor bewegen.

   Hoe leuk is het om dat sportief te doen op het water en in de natuur!!

   Ik ben officieel SUP instructeur doordat ik de cursus van de watersportbond succesvol heb afgerond.

   Watersport verbond instructeur
   s.u.p.amersfoort-hoogland-Hester-Kniep

   Tarieven SUP lessen

   € 19,50
   /per persoon
   Voor groepslessen suppen zijn er minimaal 5 deelnemers mogelijk
   Met een eigen S.U.P. board €5,- euro korting
   SUP board, peddel, leash en eventueel tonnetje

   Let op! 2e uur zelfstandig doorsuppen voor maar €10,- extra.

   Reserveren
   € 40,-
   /uur
   1 persoon:  €40,- euro per les
   2 personen: €60,- euro per les
   Met een eigen S.U.P. board €5,- euro korting
   SUP board, peddel, leash en eventueel tonnetje

   Let op! 2e uur zelfstandig doorsuppen voor maar €10,- extra.

   Reserveren

   Wat anderen zeggen over Eemsuppen

   Hele leuke avond gehad. Goede uitleg voor wie voor het eerst op een sup het water op ging. Naderhand even opgewarmd met thee bij de vuurkorf. Heel gezellig, voor herhaling vatbaar!

   Linde van Kalsbeek

   Ik ben nu een aantal keren bij Eemsuppen geweest en wat een geweldige plek! De eerste paar keer ben ik zelf gegaan zonder een les te volgen en vorige week heb ik voor het eerst les gehad. Hester is super professioneel en weet waar ze het over heeft. Ik kan het zeker aanraden om een paar lessen bij haar te volgen zodat je net wat zekerder het water op gaat.

   Annemarlijn Hauserer

   Door de zeer goede uitleg van Hester mijn eerste suples mogen ervaren. Door haar warme en enthousiaste ontvangst voel je nog meer dan welkom. Echt een aanrader om bij haar te gaan suppen. Ook voor het huren van een supplank is dit de mooiste plek om te gaan starten

   Trijntje van der Heide

   Suples, yoga, soepsuppen met kids, of gewoon lekker peddelen, de zonsondergang tegemoet. Alles is mogelijk, Hester is flexibel en geeft goede tips. Heerlijke plek aan/op het water, gewoon in de stad.

   Carine Westerweel