SUP verhuur

SUP verhuur in Amersfoort

Een keertje het stand up paddle proberen op de rivier de Eem kan goed vanaf ons woonschip Zwerver. Vanaf onze steiger kun je heel goed richting de stad of juist de natuur in. Je krijgt goede instructie om het water alleen of juist met een groepje op te gaan. Zo behandelen we kort de techniek, veiligheid en kijken we samen hoe de Eem erbij ligt op het moment dat jullie komen. Belangrijke spullen kun je meenemen in een tonnetje. Maar in onze tuin is er ook ruimte om andere spullen even achter te laten.

suppen-in-amersfoort-aan-de-eem

Tarieven verhuur SUP

€ 40,-
/per maand
Ga suppen op je eigen moment. Abonnement staat op jouw naam.
Reserveren

*Verhuur is inclusief SUP board, peddel, leash en eventueel tonnetje.

Wat anderen zeggen over Eemsuppen

Hele leuke avond gehad. Goede uitleg voor wie voor het eerst op een sup het water op ging. Naderhand even opgewarmd met thee bij de vuurkorf. Heel gezellig, voor herhaling vatbaar!

Linde van Kalsbeek

Ik ben nu een aantal keren bij Eemsuppen geweest en wat een geweldige plek! De eerste paar keer ben ik zelf gegaan zonder een les te volgen en vorige week heb ik voor het eerst les gehad. Hester is super professioneel en weet waar ze het over heeft. Ik kan het zeker aanraden om een paar lessen bij haar te volgen zodat je net wat zekerder het water op gaat.

Annemarlijn Hauserer

Door de zeer goede uitleg van Hester mijn eerste suples mogen ervaren. Door haar warme en enthousiaste ontvangst voel je nog meer dan welkom. Echt een aanrader om bij haar te gaan suppen. Ook voor het huren van een supplank is dit de mooiste plek om te gaan starten

Trijntje van der Heide

Suples, yoga, soepsuppen met kids, of gewoon lekker peddelen, de zonsondergang tegemoet. Alles is mogelijk, Hester is flexibel en geeft goede tips. Heerlijke plek aan/op het water, gewoon in de stad.

Carine Westerweel