SUP verhuur

SUP verhuur in Amersfoort

Een keertje het (SUP) stand up paddle board  proberen op de rivier de Eem? Kom dan naar ons woonschip Zwerver aan de rand van Amersfoort. Vanaf onze steiger kun je heel goed richting Amersfoort stad of juist de natuur in richting de Eemvallei. Je krijgt goede instructie van een gecertificeerde instructeur om het water alleen of juist met een groep op te gaan. Zo behandelen we kort de techniek en veiligheid op het water. Belangrijke spullen kun je meenemen in een tonnetje of waterdicht tasje. In onze tuin die vast zit aan het woonschip is er ook ruimte om andere spullen veilig achter te laten. Ook kun je na de SUP activiteit gebruik maken van een warme douche en toilet.

suppen-in-amersfoort-aan-de-eem

Tarieven verhuur SUP

€ 40,-
/per maand
Ga suppen op je eigen moment. Abonnement staat op jouw naam.
Reserveren

*Verhuur is inclusief SUP board, peddel, leash en eventueel tonnetje.

Wat anderen zeggen over Eemsuppen

Hele leuke avond gehad. Goede uitleg voor wie voor het eerst op een sup het water op ging. Naderhand even opgewarmd met thee bij de vuurkorf. Heel gezellig, voor herhaling vatbaar!

Linde van Kalsbeek

Ik ben nu een aantal keren bij Eemsuppen geweest en wat een geweldige plek! De eerste paar keer ben ik zelf gegaan zonder een les te volgen en vorige week heb ik voor het eerst les gehad. Hester is super professioneel en weet waar ze het over heeft. Ik kan het zeker aanraden om een paar lessen bij haar te volgen zodat je net wat zekerder het water op gaat.

Annemarlijn Hauserer

Door de zeer goede uitleg van Hester mijn eerste suples mogen ervaren. Door haar warme en enthousiaste ontvangst voel je nog meer dan welkom. Echt een aanrader om bij haar te gaan suppen. Ook voor het huren van een supplank is dit de mooiste plek om te gaan starten

Trijntje van der Heide

Suples, yoga, soepsuppen met kids, of gewoon lekker peddelen, de zonsondergang tegemoet. Alles is mogelijk, Hester is flexibel en geeft goede tips. Heerlijke plek aan/op het water, gewoon in de stad.

Carine Westerweel