Kano verhuur

Kano verhuur

Heb je zin in een mooie kano tocht richting stad of juist natuur? Dat kan! Stap in onze aluminium Grumman Canadese kano. In de aluminium Canadees grumman kano zit je goed! Hij heeft 3 bankjes en genoeg plek om nog meer kinderen of spullen mee te nemen. Houten peddels krijg je erbij. Ga je met kinderen? Dan kunnen deze lekker mee peddelen met een kinderpeddel. Wanneer je met kinderen komt, kan je een zwemvest gratis bij ons lenen.

Roeiboot en kano huren in Amersfoort

Tarieven verhuur canadese kano

* In de kano is plaats voor maximaal 2 volwassen en 3 kinderen. Of 3 volwassenen.

Wat anderen zeggen over Eemsuppen

Hele leuke avond gehad. Goede uitleg voor wie voor het eerst op een sup het water op ging. Naderhand even opgewarmd met thee bij de vuurkorf. Heel gezellig, voor herhaling vatbaar!

Linde van Kalsbeek

Ik ben nu een aantal keren bij Eemsuppen geweest en wat een geweldige plek! De eerste paar keer ben ik zelf gegaan zonder een les te volgen en vorige week heb ik voor het eerst les gehad. Hester is super professioneel en weet waar ze het over heeft. Ik kan het zeker aanraden om een paar lessen bij haar te volgen zodat je net wat zekerder het water op gaat.

Annemarlijn Hauserer

Door de zeer goede uitleg van Hester mijn eerste suples mogen ervaren. Door haar warme en enthousiaste ontvangst voel je nog meer dan welkom. Echt een aanrader om bij haar te gaan suppen. Ook voor het huren van een supplank is dit de mooiste plek om te gaan starten

Trijntje van der Heide